Legasi Mi Piston Kembali Lagi: Review 1MORE Colorbuds


Xiaomi fans kental sejak zaman dulu mesti ingat lagi Mi Piston earbuds pada tahun 2014 dulu. Mi Piston tu jadi famous sebab dia earphones dengan design yang premium dan sound yang sedap tapi pada harga mesra rakyat. (Gambar di bawah ehsan Lowyat.net)

Tahukah anda nama syarikat yang design Mi Piston ni sebenarnya bernama 1MORE? Dulu diorang collab dengan Xiaomi, tapi sekarang diorang gerak sendiri datang ke Malaysia dengan jenama sendiri!

Sejak seminggu yang lepas saya try lah 1MORE Colorbuds ni. Jom kita unbox dulu. Kotak design clean sesuai dengan imej premium 1MORE.


Bila buka kotak, kita nampak earbuds tu warna Twilight Gold. Lawa jugak colour dia. Lega bila nampak charging port casing dia guna USB Type C. Senang pakai satu cable yang sama untuk charge phone.


Bila pakai, sound dia agak memuaskan, detailed. Bass walaupun tak kuat tapi ada lah. Berbaloi untuk harganya. Dari segi battery life setakat ni pakai dalam tiga jam straight masih ada baki lagi. Jadi decent jugak lah mengikut harga dia.


Kepada sesiapa yang berminat nak tengok lebih banyak details mengenai 1MORE Colorbuds ni, boleh klik link di bawah;



Comments

Popular posts from this blog

3 Laptop Mampu Milik Paling BERBALOI (Awal 2019)

Komputer LAMBAT nak start? Tukarlah pakai SSD!

5 Sebab Kenapa Wi-Fi Korang SLOW