Nina Faidz Engagement (feat. vscocam)

Hi guys! Bila sepupu bertunang dan kita dijemput datang sebagai tetamu, biasanya kita pun malas nak shoot. Lagi-lagi dia dah hire official photographer untuk tangkap gambar. Tapi saya terbawak pulak kamera dan tershoot jugak sekali. Sori OP kalau sepupu pengantin ni banyak kacau hahaha.

Ok ini gambar saya.

Kit: Canon EOS 6D + 50mm f/1.8 STM + 28mm f/1.8 USM (flash tak bawak)

Post processing: vscocam








































Tahniah Nina!

P/S : Walaupun saya selalu racun orang suruh shoot RAW, kali ni saya malas nak shoot RAW. Guna JPEG kali ni. Lariii!!!!

Hahaha. Ok, anything, find me on facebook!

Comments

Popular posts from this blog

Budget RM1500 Jangan Beli Laptop, Bina PC!

Komputer LAMBAT nak start? Tukarlah pakai SSD!

Boleh ke Bina PC Gaming dengan bajet RM2k? (Ogos 2021)