Jom Belajar Aperture, Shutter Speed dan ISO dalam 3 minit je!

Korang baru beli kamera DSLR atau kamera mirrorless dan tak pasti cara nak guna dia macam mana?

Ada member cakap suruh pakai mode manual tapi tak reti nak guna? Sebab tak berapa faham setting kamera aperture, shutter speed dan ISO?

Jangan risau, abang Rin ada untuk tunjukkan jalan.


Nak belajar ketiga-tiga aperture, shutter speed dan ISO dalam tiga minit?

Senang je. Tengok tiga video di bawah:





Senang faham kan? Jemput follow saya di Instagram!

Ada soalan? Komen je kat instagram video tu, saya agak aktif di Instagram jadi Insyaallah saya cuba bantu.

Jemput share blog post ni kat social media anda supaya lebih ramai boleh dapat manfaat. Terima kasih!


Comments

Racun

ShaShinKi.com - 150x300 Warning

Popular posts from this blog

Tips Beli Kamera Murah Di Jepun

4 Tips Elak Ditipu Semasa Membeli Barang Komputer dari Lazada!

5 Kamera DSLR Terbaik Untuk Budget RM2000 (2017)