Yazid & Atika Photoshoot, Korea University

So ada dua orang couple ini datang honeymoon di Korea. Mereka pun datang berphotoshoot post wedding di main kampus uni saya, Korea university. Dalam photoshoot ini saya bawa Canon 6D dengan tiga lens, 85mm f/1.8, 28mm f/1.8 dan Sigma 18-50mm f/2.8. Sigma tu lens untuk crop sensor, saje nak testing tengok apa jadi kalau guna kat full frame. Ini gambar-gambarnya...



















































Thank you!

Comments

Popular posts from this blog

3 Laptop Mampu Milik Paling BERBALOI (Awal 2019)

Jom Belajar Aperture, Shutter Speed dan ISO dalam 3 minit je!

5 Kesilapan BESAR Ramai Photographer Amatur